Hírek

HUBITEX 2013

Alapozók

Hemmax Rozsdagátló alapozó

Hemmax Rozsdagátló alapozó

Kiváló fedőképességű korróziógátló alapozófesték kül- és beltéri vas, acél és egyéb fémfelületekre. Vastag bevonatot képez, kiválóan terül, gyorsan szárad, matt fényű. Már egy rétegben felkenve is kifejti korrózióvédőhatását, két rétegben f...
Hemmax Gyorsan száradó rozsdagátló alapozó

Hemmax Gyorsan száradó rozsdagátló alapozó

Kiváló fedőképességű, gyorsan száradó, korróziógátló alapozófesték kül- és beltéri vas, acél és egyéb fémfelületekre. Vastag bevonatot képez, kiválóan terül, matt fényű. Már egy rétegben felkenve is kifejti korrózióvédő hatását, két rétegbe...
Hemmax Univerzális alapozó

Hemmax Univerzális alapozó

Kiváló fedőképességű, száradást követően jól csiszolható alapozófesték fafelületekre, és közbenső festék fémfelületekre a korróziógátló alapozó után és a fedőréteg felhordását megelőzően.
Cool Rozsdagátló alapozó

Cool Rozsdagátló alapozó

Vízzel hígítható, kiváló fedőképességű korróziógátló alapozófesték kül- és beltéri vas, acél és egyéb fémfelületekre. Kiválóan terül, gyorsan szárad, matt fényű. Környezet és felhasználóbarát, szagtalan termék.
Cool Univerzális alapozó

Cool Univerzális alapozó

Vízzel hígítható, kiváló fedőképességű, gyors száradást követően jól csiszolható alapozófesték fafelületekre és közbenső festék fémfelületekre a korróziógátló alapozó után és a fedőréteg felhordását megelőzően. Gyorsan szárad, jól terül.